Tuesday, April 28, 2009

RASUAHMOKHTAR PETAH


RASUAH

MUSNAHKAN NEGARA


ALLAH

LAKNATKAN PEMBERI, PENRIMA

DAN


PERUNDING MEREKAWASPADA!!!


BAHAYA KEPADA MELAYU DAN UMAT ISLAM

SEMUA PARTI POLITIK DI MALAYSIA YANG TIDAK TIDAK ADA DALAM PELEMBAGAANNYA ASAS DAN TUJUAN' BERJUANG MENDUKUNG KEBANGSAAN MELAYU, BAHASA MELAYU DAN AGAMA ISLAM ADALAH BAHAYA KEPADA ORANG MALAYU DAN AGAMA ISLAM, KEADAANNYA SEPERTI RACUN DALAM USUS MANUSIA DAN HAIWAN.

JIKA PARTI – PARTI POLITIK DEMIKIAN MEMERINTAH DAN BERKUASA DI NEGARA INI, BANGSA MELAYU DAN BAHASA MELAYU AKAN HILKANG DAN AGAMA ISLAM AKAN MUSNAH ATAU HILANG JUA.

ORANG – ORANG KETURUNAN PENDATANG DARI CINA DAN INDIA TGELAH BERJAYA.PARTI POLITIK YANG SEPERTI YANG TERSEBUT DI ATAS, IAITU PAP ATAU PETIR TELAH BERJAYA MENGAMBIL SEBAHAGIAN DARI BUMI MELKAYU DAN DIPERNTAH DAN DIKUASAI OLEH ORANG CITA DAN IINDIA, IAITU SINGAPURA.

KUASA ALLAH TIDAK ADA SIAPA YANG TAHU. TETAPI PADA FIKIRAN MANUSIA YANG LEMAH; SAMPAI BILA PUN SINGAPURA TIDAK AKAN DAPAT DIPERINTAH OLEH ORANG MELAYU. PULAU ITU ADA MENJADI BUMI MELAYU PERTAMA YANG TERLEPADS KE TANGAN ORANG – ORANG KETURUNAN PENDATANG.

SETELAH TERTUBUHNYA MALAYSIA, PAP TELAH MENINGGALKAN ANAKNYA DI NGARA INI, IAITU DEMOCRATIC ACTION PARTI – DAP. HARI INI ORANG MELAYU BOLEH MELIHAT DENGAN MATA ORANG BIJAKJSANA,DAP MELALUI ORANGH -ORANGNYA YANG BERPELAJARAN TINGGI TELAH MEMAKI HAMUN ORANG MELAYU. DUA NEGERI DI NEGARA INI DI BAWAH PENGARUH DAN KUASA DAP, IAITU PULAU PINANG DAN PERAK, IAITU SEBLUM TINDAKAN TERGAS DAN BERDAULAT SULTAN PERAK , SULTAN AZLAN SHAH.

PARTI KEADILAN RAKYAT PIMPINAN, ANWAR IBRAHIM MEMPUNYAI TUJUAN YANG SAMA DENGAN DAP.

KALAU ORANG MELKAYU DAN UMAT ISLAM TIDAN BERWASPADA, BERSATU PADU DAN LUPAKAN BANGSA DAN AGAMA ISLAM,DALAM TEMPOH 10 TAHUN LAGI, MALAYSIA AKAN MENJADI SINGAPURA KEDUA.

- Peneliti sains politik institusi pondok Sheikh Abdullah Fahim.

- Reserta baki perjuangan Ustaz Abu Bakar Al Baqir.

akan setia Dr. Burhanuddin Helmi dan Prof Zulkifli

Muhammad.

- Pembaca dan penerliti buku – buku karya HAMKA,

Syed Qutb, Muhammad Abduh dan Mustapha Al Ghalayeen.

Sayyed Qutb, Mustafa Al Ghalayin dan Muhammad Abdu.


- Penerima bimibingan poltik dari Seokarno.

No comments: